Massageolie met of zonder geur?

De geur van de massageolie beïnvloedt de gemoedstoestand, dat geld voor zowel je cliënten als voor jezelf als masseur. Zo kan de geur van lavendel bijvoorbeeld een ontspannend effect geven tijdens een massage, wat de algehele klantervaring kan verbeteren. Hierdoor zijn massage oliën met een geurtje haast niet weg te denken uit de wereld van wellness, spa’s en ontspanningsmassages. Maar ook voor thuisgebruik is een massage olie met geur haast niet meer weg te denken.

Aan de andere kant worden er ook olie massages uitgevoerd door bijvoorbeeld fysiotherapeuten of sportverzorgers. Hierbij is ontspanning misschien niet altijd het belangrijkste doel, maar is het juist belangrijk om te helpen tegen een blessure of bij pijn. De massage helpt dan tegen overbelaste of stijve spieren en helpt om deze spieren te laten ontspannen. In dit geval wordt er ook regelmatig gewerkt met een geurloze, neutrale massageolie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts