Ylang ylang verana massage olie groothandel

Groothandel van Massageolie

Wij zijn de importeur en distributeur van de hoogwaardige massageolie van het Europese merk Verana in de Benelux. Ons doel is simpel: het aanbieden van natuurlijke cosmetica die iedereen helpt om zijn of haar schoonheid voor het gehele leven te behouden.

Groothandel van Massageolie

Wij zijn de importeur en distributeur van hoogwaardige kwaliteit massageolie in de Benelux met de scherpste prijs.

Ylang ylang verana massage olie groothandel

Over Verana

Verana is ontstaan uit een frustratie bij het kiezen van cosmetica die kan worden gebruikt op de huid. Als masseurs waren we op zoek naar massageolie die niet alleen lekker masseert, maar ook gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft. Met producten die goed zijn voor zowel lichaam als geest, kunnen we het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevorderen.

Toen we het huidige aanbod van massageolie en andere huidcosmetica bekeken, ontdekten we al snel dat de meeste producten weinig toegevoegde waarde voor de huid hebben. In tegendeel, sommige cosmetica bevatten ingrediënten die juist een negatief effect op de huid hebben en voor vele mensen allergische reacties veroorzaken. Dit heeft Verana er toe gezet om een eigen cosmetica te ontwikkelen.

Verana is nog niet zo lang geleden opgericht: in augustus 2012 werd de eerste massageolie ontwikkeld. Echter zijn de producten van Verana in de laatste jaren enorm gewild bij professionele masseurs en schoonheidsspecialisten in Rusland, Scandinavië en Oost-Europa. Dit komt onder andere door de snelle ontwikkeling van nieuwe geuren massageolie en de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Als Importeur zijn wij er trots op dat we de kwaliteit van Verana nu ook naar de Benelux kunnen brengen!

Bekijk Al Onze Geuren
Distributeur

Wordt Partner van Verana

Heb je interesse in het verkopen van onze producten? Meld je dan aan voor ons partnerprogramma voor aantrekkelijke voordelen, scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit producten.

Meer informatie
Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren
5-stars-white
Review

Wat anderen zeggen over Verana Massage Olie

Review

Wat anderen zeggen over Verana Massage Olie

Ik heb een klein set aangeschaft om uit te testen alle soorten. Vooralsnog ben ik zeer tevreden over deze oliën ze werken echt heerlijk en mijn cliënten vinden het ook een fijn product heerlijk verzorgend en zacht voor de huid.

Massage Mann

De bestelling netjes ontvangen en eerste indruk, fijne olie en ruikt lekker 👍

Paul Ramak

Dankjewel voor de fijne levering. Heb de eerste massages al met de nieuwe olie uitgevoerd. Fijn product, niet te vetting en trekt mooi in de huid.

Simoon

Hele fijne oliën!! Trekken niet te snel in de huid en masseert heel prettig! Lekkere niet te overheersende geuren. Echt een aanrader. En een fijne leverancier. Attent en goede communicatie. Ik bestel hier graag!

Sharon van der Heijden

Grapefruit en gember erg fijn en idd niet overheersend! Mensen zijn blij na de behandeling huid voelt erg prettig en zacht dus er zit ieta in dat heel goed verzorgt! 😉 naast het doorbloeden van de massage zelf 🙃

Yvette Bij

Ik heb de Cocos, gember, ylang ylang, grapefruit en lavendelolie besteld, fijne olie, snelle service 👍

Anita van Dooren